У «Богдані» розповіли, які авто хочуть купувати українці

1
1520

Україна повинна налагодити складання авто відомих брендів на вітчизняних підприємствах – це дозволить купувати машини світового класу за нижчими цінами. Таке переконання висловили учасники опитування, проведеного корпорацією «Богдан».

Згідно з результатами, українці вважають, що вітчизняні заводи мають позитивний досвід зборки автомобілів. Тому такий напрямок роботи слід розширювати. На їхню думку, власне виробництво якісних машин нарешті витіснить нелегальний і небезпечний вживаний транспорт з доріг.

«Україна має потужності для складання авто світових брендів, це 100%», – зазначив один з учасників опитування.

Крім того, деякі українці вже висловили готовність купувати вироблений на вітчизняних підприємствах транспорт за вигідною ціною.

«Коли електричне авто стане дешевше імпортного варіанту, логічно його отримати від українського виробника», – йдеться в одному з коментарів на сторінці «Богдана» в Facebook.

Нагадаємо, раніше в компанії вже звертали увагу, що вітчизняні підприємства мають всі передумови для налагодженого виробництва продукції світових брендів. Зокрема, «Богдан Моторс» готовий до виробництва легкових автомобілів Черкасах. Потужності заводу становлять 120 000 – 150 000 транспортних засобів на рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!