Продемонстрували найбільш патріотичний тягач КрАЗ (Відео)

0
1825

Новітній сідельний тягач КрАЗ-6510ТЕ (6х6) був пофарбований в колір національного прапора напередодні новорічних свят. Автомобіль був підготовлений заводчанами напередодні новорічних свят для важливої ​​місії – доставки головної ялинки країни 2019 в Київ. Нагадаємо, в минулому і позаминулому роках тягачі КрАЗ успішно перевозили зелених красунь в столицю.

В останній момент організатори столичної новорічної ялинки на Софіївській площі вирішили не встановлювати велике цілісно дерево, а замінити його збірною конструкцією. Однак сідельний тягач в патріотичної розфарбуванні не залишиться без роботи.

Така машина стане прикрасою будь-якого підприємства. Цікаво, що це не єдиний «жовто-блакитний» КрАЗ, виготовлений на заводі. Так, 27 січня 2006 року на Кременчуцькому автозаводі урочисто відзначали випуск ювілейного, 800-тисячного автомобіля. Ним став сідельний тягач моделі 6446 (6х6) в колір національного прапора України.

Нагадаємо, що КрАЗ моделі 6510ТЕ (6х6) є першим кременчуцьким безкапотником, оснащеним автоматичною коробкою передач. В даному випадку АКП марки Fast Gear, яка працює в парі з 460-сильним турбодизелем Weichai. Допустиме навантаження на сідельно-зчіпний пристрій становить 17 т. Тягач може працювати в складі автопоїзда повною масою до 65 т. При цьому автопоїзд може долати підйоми крутизною до 36% (19 градусів).

У жовтні тягач 6510ТЕ (6х6) був продемонстрований в Києві, на міжнародній виставці «Зброя та безпека 2018».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!