Названо машини, які не варто купувати на вторинному ринку

0
2701

Експерти назвали автомобілі, які не варто купувати на вторинному ринку.

Одним з тих автомобілів, які не варто купувати на вторинному ринку, є Nissan Primera P12. Необхідно відзначити, що ця машина розроблялася європейськими фахівцями для європейського ринку, тому сподіватися на японську якість в даному випадку не варто. Так званими слабкими місцями даної машини є двигун, коробка передач, електрика, електроніка та підвіска.

Також експерти не радять купувати Renault Megane другого покоління. Даний транспортний засіб досить швидко іржавіє. Електрика у цієї машини не відрізняється надійністю.

Chery Amulet з пробігом теж купувати не варто. Безпека даного автомобіля залишає бажати кращого. У разі аварії ця машина складається.

Citroen C5 на вторинному ринку теж є не найкращим варіантом. Автомобіль оснащений гідропневматичною підвіскою Hydractive III +, яка після тривалого пробігу перетворюється з переваги в істотний недолік, який ще й вимагає грошей.

Експерти також радять обходити стороною Daewoo Nexia з пробігом. Головними недоліками цього автомобіля є гниючих кузов і підвіска, яку не можна назвати надійною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!