Новий Audi S6 “попався” без камуфляжу

0
769

Новий Audi S6 попався на камери. Найбільші зміни знаходяться в задній частині і навіть вони досить незначні, передає Автолюбителі . 

Компанія Audi навіть не спробувала приховати S6 під час виконання моделлю тестування, оскільки очевидно її близьку подібність зі стандартним A6. Поєднання нових шпигунських відео і фото дозволяють поглянути на всі кути майбутньої 4-дверної моделі. 

При ближчому розгляді видно відмінності між A6 S6. Спортивна модель містить більше отворів, але в основному дизайн виглядає таким же. Відмінності більш помітні ззаду, де більш агресивні круглі вихлопи з кожного боку автомобіля поставили замість стандартної моделі п’ятикутної форми труб.

Очікується, що седан S6 і його аналог Avant використовуватимуть 2,9-літровий Твін-турбо V6, що виробляє близько 450 кінських сил (336 кіловат). Якщо це припущення є точним, будуть поновлення у вигляді більш м’якого – гібридного 3,0-літрового турбо-V6. 

Для тих, хто шукає більш високу продуктивність, є ще новий RS6. З чуток, останнє покоління має той же 605 к. С. (451 кВт), що і поточна модель продуктивності, але зі збільшенням крутного моменту від 553 фунт-фут (750 Нм) до приблизно 590 фунт-фут (800 Нм).

Новий S6 майже напевно дебютує в 2019 році. RS6 з’явиться трохи пізніше, частково для того, щоб дозволити більш слабкою моделі мати покращений варіант.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!