Mitsubishi представила “елітний” Pajero

0
357

Mitsubishi Pajero Sport отримав виконання Elite Edition

Таїландське підрозділ компанії Mitsubishi Motors представило позашляховик Pajero Sport у виконанні Elite Edition. У нього контрастна чорно-біле забарвлення кузова і шкіряна обробка салону, передає автоблог . 

Рамний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport очікує швидке оновлення – споріднений йому пікап L200 вже пройшов рестайлінг і отримав модернізовану технічну начинку. А поки що в Mitsubishi, щоб підтримати попит на поточний варіант позашляховика, випустили спеціальне виконання Elite Edition.

Зміни чисто косметичні: грати радіатора і накладки внизу бамперів отримали лаково-чорне забарвлення, чорними зроблені і диски коліс, а на кромці капота з’явилося велике назва моделі. Крім того, у білих машин дах, багажні рейлінги і задній спойлер пофарбовані в контрастний чорний колір. А всього для позашляховиків у виконанні Elite Edition пропонується лише два варіанти забарвлення: білий і чорний. 

У салоні – обробка з коричневої шкіри, логотип «Pajero Sport» на панелі приладів перед переднім пасажиром і декоративні пороги з нержавійки з підсвічуванням. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!