Toyota Prius стала повнопривідною

0
259

Гібридний седан Toyota Prius став більш практичним. Оновлена модель, представлена в Лос-Анджелесі, отримала другий мотор і тепер стала повнопривідною. Тизер Toyota не брехав. Оновлений гібридний седан Prius, який на анонсує фотографії мчав по засніженій дорозі, дійсно став повнопривідним.

Для північноамериканського ринку модель, що дебютував на автосалоні в Лос-Анджелесі, оснастили повним приводом і навіть другим двигуном. Нова система AWD-e має на увазі відсутність прямого зв’язку між двигунами і задніми колесами – на швидкості до 9 км / год може підключатися окремий електромотор, щоб поліпшити розгін, а крім того другий двигун може підключатися на швидкості до 69 км / год, якщо бортовий комп’ютер вважає , що автомобілю потрібна додаткова допомога.

Новинка ця, втім, тільки для США, оскільки Toyota Prius з аналогічним рішенням давно пропонується на японському ринку. Такий варіант гібрида користується попитом, оскільки модель надає практично кроссоверну практичність при меншій витраті палива. Крім додавання системи AWD-e седан Prius отримав злегка оновлений дизайн, нові варіанти колісних позовів, перероблену мультимедійну систему, а також підігрів передніх сидінь з 8-ступінчастою регулюванням і новою обробкою – ці опції доступи для повнопривідного седана. Вартість оновленого гібрида Toyota назве в 2019 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!