Lexus привіз в Україну новий компактний кросовер (Відео)

0
245

В столиці Україні відбулась офіційна презентація нового компактного кросовера Lexus UX. За словами представників бренду, модель ідеально підходить як для поїздок містом, так і для тривалих комфортних подорожей на дальні відстані.

Про це повідомляє офіційне представництво виробника в Україні.

В Україні кросовер представлено у бензиновій та гібридній модифікаціях у 4-х комплектаціях на вибір: Eco, Business, Launch та F-Sport.

Дизайн Lexus UX виконаний згідно концепції «Енгава», що створює плавний перехід панелі приладів у лінію капоту і навпаки, забезпечуючи ідеальну оглядовість. Передні сидіння встановлено максимально низько, як у справжньому спортивному купе, а ззаду – диван.

Контур денних ходових вогнів має форму літери L та інтегрований у фари. Нових вимірів набув і зовнішній вигляд задніх ліхтарів – у моделі UX вони стали не лише дизайнерським, а і аеродинамічним елементом.

Модель Lexus UX побудовано на платформі GA-C, яка забезпечує виняткову жорсткість кузова і низький центр тяжіння. У ній уперше застосовано нову самозарядну гібридну систему четвертого покоління потужністю 178 к.с. (131 кВт) для версії UX 250h, яка доступна як у передньоприводній версії, так і з системою повного приводу E-Four. Новий дволітровий бензиновий двигун у версії UX 200 має високий тепловий КПД і комплектується новою безступінчастою трансмісією Direct Shift – CVT.

Lexus UX отримав комплекс систем активної безпеки Lexus Safety System+ другого покоління, до якого належить і система запобігання зіткненням PCS (Pre-Collision System), яка тепер здатна розпізнавати пішоходів навіть у темну пору доби, а також велосипедистів удень. Чотири відеокамери забезпечують моніторинг на 360° навколо автомобіля із відтворенням зображення на 10,3-дюймовому екрані.

Автомобіль обладнано бездротовим зарядним пристроєм. Для того щоб зарядити, наприклад, смартфон, достатньо просто встановити його на пристрій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!