5 електричних кросоверів, які можуть конкурувати з Tesla

0
896

В даний час багато автовиробників сконцентрували свої зусилля в розробці повністю електричних кросоверів, які вийдуть на ринок найближчим часом. Експерти склали рейтинг найбільш цікавих електромобілів, який можуть потіснити на ринку електромобілі Tesla.

Очолив рейтинг німецький кросовер Audi E-Tron, випуск якого стартував восени поточного року. Паркетник нещодавно представили в Женеві, але багато людей вже оформили попередні замовлення на цю модель. У Німеччині за Audi E-Tron доведеться викласти 80 000 євро.

Друге місце дісталося японському Nissan IMx Kuro, представленому восени минулого року. Підкапотний простір машини займає 435-сильний електромотор, який забезпечує дальність ходу в 600 км. Кросовер вийде на ринок незабаром, але невідомо, чи буде «японець» відповідати зазначеним параметрам.

ТОП-3 закриває американський Ford March, в оформленні якого є риси Ford Explorer і Ford Mustang GT. Впроваджений в авто електродвигун дозволить автомобілю проїжджати без підзарядки 480 км.

У першу «п’ятірку» увійшли Mercedes-Benz EQC і Volvo 40.2. Перший володіє запасом ходу в 450 км і зійде з конвеєра заводу в Бремені в 2019 році. Другий з’явиться на ринку в 2019 році і базою для нього можуть послужити прототипи Volvo XC60 і Volvo XC90.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!