Названо позашляховики з кращою прохідністю

0
1727

Найбільш затребувані моделі. 

Автомобільні аналітики склали список найбільш затребуваних позашляхових машин, які вирізняються високими показниками прохідності на різних ділянках доріг, передає Аvtodream . 

Лідером рейтингу по праву став американський позашляховик Hummer H1. В ході експлуатації даного автомобіля він не раз показував високий рівень прохідності навіть в самих важкодоступних ділянках доріг. Більш того, позитивною стороною машини є занурення під воду, без будь-яких наслідків, як для автомобіля, так і для водія з пасажирами.

На другому місці розташувався Jeep Wrangler, який зміг продемонструвати високі показники надійності в ряді випробувань, а також під час експлуатації водіями. Замикає трійку лідерів Land Rover Defender, вироблений британськими виробниками транспортних засобів. Машина ідеально справляється зі складними ділянками доріг в тих ділянках, де його конкуренти не можуть продовжити рух у зв’язку зі слабкими технічними параметрами. 

На четвертому і п’ятому місці розташувалися Mercedes-Benz Gelandewagen і Toyota Land Cruiser відповідно. Кожна з моделей так само відрізняється високими технічними параметрами. Об’єднуючою ланкою для всіх моделей є високий рівень комфорту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!