Новий кросовер Audi RS Q3 зловили на тестах

0
341

Audi почала випробовувати нове покоління «зарядженого» кросовера RS Q3, яке зроблено на базі останньої версії моделі. Інженери вже щосили обкатують новинку.

Раніше в 2018 році, а якщо бути точніше, то в липні 2018 року, Audi представила нове покоління компактного кросовера Q3 . Було підтверджено, що модель отримає «заряджену» модифікацію і в підрозділі Audi Sport вже активно працюють над цим автомобілем – Фотошпигуни застали в Південній Європі прототипи RS Q3.

Незважаючи на камуфляж, впізнати в кросовері RS-версію можна по овальним патрубкам вихлопу, які є відмінною рисою моделей Audi Sport. Крім іншого видно і новий аеродинамічний обвіс з більш агресивними, ніж у простого Q3, бамперами.

Примітно, що у прототипу RS Q3 незвичайний малюнок решітки радіатора, яка не нагадує нічого з серійних RS-моделей і навіть у прототипу RS Q8 інша решітка. Не виключено, що у Audi з’явилося бажання зробити відмінною рисою модифікацій Audi Sport ще й нову решітку радіатора.

Інформації про технічні характеристики моделі поки немає, але швидше за все мова йде про 2,5-літровому турбомотор потужністю не менше 400 к.с. Аналогічний агрегат вже встановлюється на хетчбек Audi RS3 і купе / кабріолет Audi TT RS.

Варто відзначити, що прем’єри Audi RS Q3 доведеться почекати. Очевидно, що першим на ринок вийде версія Audi SQ3 – потужністю приблизно 300 к.с. – яку повинні показати весною 2019 року в Женеві. Ну а RS Q3 дебютує або в кінці 2019 року, або на початку 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!