Японці обрали автомобіль року

0
1433

Mitsubishi Eclipse Cross отримав звання «Автомобіль року 2019». 

Щоб визначити автомобіль року фахівці вивчили японські моделі, представлені на ринку країни в період з 1 листопада 2017 року по 31 жовтня 2018 року, передає Аvtodream . 

У шорт-листі премії RJC фігурували Honda CR-V, Honda Clarity Hybrid, Mazda CX-8, Mitsubishi Eclipse Cross, Subaru Forester і Nissan Serena e-POWER. Фахівці визнали, що їм було нелегко визначитися з переможцем, адже всі перераховані машини є сучасними якісно виробленими автомобілями з передовими технологіями.

Примітно, що останні 11 років автомобілі Mitsubishi жодного разу не отримували звання «Автомобіль року». Нагадаємо, у 2007 році такого титулу удостоївся кей-кар Mitsubishi i. 

Фахівці премії RJC пояснили, що Mitsubishi Eclipse Cross став автомобілем року завдяки яскравій зовнішності в поєднанні з відмінними ходовими якостями і збалансованої керованістю, що забезпечуються технологією Super All-Wheel Control (S-AWC). 

Mitsubishi Eclipse Cross являє собою компактний кросовер з бензиновим мотором 1.5, з системою безпосереднього вприскування. Продуктивність агрегату становить 163 к.с. На 100 км шляху в змішаному циклі машина витрачає 6,6 л палива.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!