Стала відома назва нового компактного кросовера Ford

0
215

Компанія відроджує назву Puma

Компанія Ford зареєструвала в патентом офісі найменування Puma, яке може бути використане для нового компактного кросовера, повідомляє Go Auto. На даний момент серед іноземних ЗМІ цей автомобіль отримав неофіційне найменування Baby Bronco. Не виключається, що зображення саме цієї машини було показано під час дилерської конференції Ford в США. Також для цього автомобіля можуть бути використані найменування Timberline і Maverick, передає Infocar . 

Вся інформація про новинку поки тримається в секреті. За даними Motor1, автомобіль побудують на тій же платформі, що і Ford Focus нового покоління. Ряд технічних рішень кросовер також запозичить у наступного Escape.

Оригінальний Ford Puma був компактне купе, побудоване на базі Fiesta. Продажі автомобіля почалися ще в 1997 році. У 2001 р Ford прийняв рішення припинити виробництво цієї моделі через низький попит. Спадкоємець цього автомобіля американської компанії випущений не був. 

Що стосується Ford Bronco, то цей кросовер побудують на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в цьому році на автосалоні в Детройті. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler. 

За неофіційними даними, машина отримає 2,7-літровий бензиновий двигун EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил. Пізніше може бути представлені і гібридна модифікація автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!