Експерти назвали найнадійніші моделі автомобілів в світі

0
1503
Generated by pixel @ 2018-11-10T09:12:30.984608

Експерти компанії Ipsos Comcon назвали три найбільш надійних автомобіля в нинішньому році. На перше місце поставили японський Toyota Land Cruiser Prado.

Всі автомобілі компанії Toyota відомі своєю надійністю. Їх хороші продажі в усьому світі відбуваються, в тому числі і завдяки цій властивості. Тому ми не здивувалися, коли дізналися, що одна з моделей цього японського бренду названа самим надійним автомобілем нинішнього року. На наш погляд це цілком логічне рішення.

Друге місце зайняв кросовер Subaru Forester. Перше покоління цього компактного повнопривідного кросовера з’явилося в 1997 році. Зараз автолюбителям пропонують четверте покоління цієї моделі (воно з’явилося в 2012 році). Варто також відзначити, що в європейських краш-тестах Forester отримав 5 зірок. У нього на високому рівні безпеку дорослих пасажирів і дітей. Також високі оцінки за активні системи безпеки.

На третє місце поставили Toyota Camry. Японці випускають цю модель з 1982 року. З 2017 року автолюбителям пропонують сьоме покоління цієї моделі.

Варто відзначити, що Ipsos Comcon – дослідницька компанія, яка бере свій початок в РФ. Тож не дивно, що думка експертів з України не зовсім збігається з оцінками світових експертів.

Американська компанія JD Power опублікувала свій рейтинг надійності автомобілів . Лідируючі позиції на думку американців займають Genesis, Kia і Hyundai, в той час як Subaru займає 4-у позицію з кінця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!