«Ява» – повернулася! Представлені нові мотоцикли Jawa

0
5640

У Мумбаї відбулася презентація абсолютно нових мотоциклів Jawa.

В рамках презентації були представлені три мотоцикла – класична Jawa, Jawa «Fourty-Two» і кастом-байк на базі «Яви» під назвою «Berak» . Якщо перші дві з перерахованих моделей стали доступні до попереднім замовленням з сьогоднішнього дня, то кастом-байк буде продаватися трохи пізніше. Коли – «пізніше», не уточнювалася.

У самій «Яві» вважають нові продукти бренду, як і саму історію «Яви» – нескінченної, а тому розраховують на успіх в частині продажів.

У частині технічних характеристик, все мотоцикли оснащуються новими одноциліндровими четирехтактнимі DOHC двигунами з рідинним охолодженням, обсягом 293 куб см і 6-швидкісною коробкою передач. Максимальна потужність 27 кінських сили, а максимальний момент – 28 Нм. Обидва мотоцикли в стандартній комплектації отримали антиблокувальну систему гальм ABS.

Модель Jawa буде доступна в 3 кольорах, а модель Jawa «Fourty-Two» – в 6 варіантах забарвлень. На фото в даній публікації представлені «класика» в червоному кольорі і модель «Fourty-Two» в лаймовому кольорі.

Вельми цікава і конкурентноспроможна ціна новинок. На індійському ринку, де стартує продаж за класичну «Яву» доведеться викласти 164000 індійських рупій, що еквівалентно 2300 доларів США, а за модель «Fourty-Two» – 155000 індійських рупій (2150 доларів).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!