«Ява» – повернулася! Представлені нові мотоцикли Jawa

0
5638

У Мумбаї відбулася презентація абсолютно нових мотоциклів Jawa.

В рамках презентації були представлені три мотоцикла – класична Jawa, Jawa «Fourty-Two» і кастом-байк на базі «Яви» під назвою «Berak» . Якщо перші дві з перерахованих моделей стали доступні до попереднім замовленням з сьогоднішнього дня, то кастом-байк буде продаватися трохи пізніше. Коли – «пізніше», не уточнювалася.

У самій «Яві» вважають нові продукти бренду, як і саму історію «Яви» – нескінченної, а тому розраховують на успіх в частині продажів.

У частині технічних характеристик, все мотоцикли оснащуються новими одноциліндровими четирехтактнимі DOHC двигунами з рідинним охолодженням, обсягом 293 куб см і 6-швидкісною коробкою передач. Максимальна потужність 27 кінських сили, а максимальний момент – 28 Нм. Обидва мотоцикли в стандартній комплектації отримали антиблокувальну систему гальм ABS.

Модель Jawa буде доступна в 3 кольорах, а модель Jawa «Fourty-Two» – в 6 варіантах забарвлень. На фото в даній публікації представлені «класика» в червоному кольорі і модель «Fourty-Two» в лаймовому кольорі.

Вельми цікава і конкурентноспроможна ціна новинок. На індійському ринку, де стартує продаж за класичну «Яву» доведеться викласти 164000 індійських рупій, що еквівалентно 2300 доларів США, а за модель «Fourty-Two» – 155000 індійських рупій (2150 доларів).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.