KIA привезла до України стильну новинку (ФОТО)

0
472

У четвер, 15 листопада в рамках другого «Українського автомобільного форуму» компанія «Фалькон-Авто» вперше демонструє українцям третє покоління хетчбека Kia CEED. Нова модель доступна для придбання в двох комплектаціях за ціною від 14 000 Євро.

Про це повідомили в KIA MOTORS CORP.

З дебютом третього покоління хетчбека Kia CEED компанія «Фалькон-Авто» завершує повне оновлення представленого в Україні модельного ряду.

Радикально оновлений автомобіль –фактично 100-відсотковий «європеєць», адже його дизайн і технічна начинка є плодом роботи франкфуртського підрозділу Kia, виробництво, як і раніше, налагоджено в Словаччині, а основний ринок збуту – країни континентальної Європи.

Дизайн

Стильний Kia CEED дебютує в нашій країні в кузові «п’ятидверний хетчбек», тоді як практичний Sportwagon стане доступним на початку 2019 року.

Дизайн автомобіля змінився радикально: плавні обводи попередника поступилися місцем більш прямими лініями. Завдяки зменшеному заднього звису, подовженому капоту і меншій висоті кузова авто виглядає динамічніше. При цьому кліренс дорівнює 150 міліметрам, чого цілком достатньо для щоденної міської їзди.

В оформленні передньої частини проявляються риси, характерні для найшвидшої моделі в історії бренду – Stinger. Йдеться про оновлену решітку радіатора «Ніс тигра», що стала більшою за розміром і більш акцентованою за формою, а також аеродинамічні елементи переднього бампера. Світлодіодні ходові вогні Ice Cube, раніше доступні тільки у версії GT-Line (Джі-Ті Лайн), тепер перемістилися з бампера в корпусу фар головного світла. А головне – вони встановлюються на новий CEED в версії Business (Бізнес).

Звісно ж, автомобіль отримав і повністю новий інтер’єр, який ріднить модель з оновленим Sportage, Optima та Sorento.

Комплектації і ціни

Новий CEED доступний в Україні за ціною від 14 000 євро. Йдеться про стартову версію Comfort (Комфорт), оснащену 100-сильним бензиновим мотором 1.4, а також 6-ступінчастою механічною КПП.

Перелік оснащення включає: антиблокувальну систему гальм, систему електронної динамічної стабілізації, систему допомоги при гальмуванні в повороті, противідкатну систему, 6 подушок безпеки. Рульова колонка регулюється як по вильоту, так і висоті, за клімат відповідають ефективний кондиціонер, підігріви керма і передніх сидінь. Також автомобіль комплектується датчиком світла, круїз-контролем, електроприводами всіх вікон і регулювання дзеркал заднього виду.

На сходинку вище стоїть версія Business (Бізнес), яку можна придбати з механічною КПП за 16 900 євро, а з 6-ступінчастою автоматичною КПП – 17 900 Євро*. Дана версія має під капотом бензиновий мотор з робочим об’ємом 1,6 літра.

Що ж до оснащення, то замість кондиціонера авто комплектується двозонним клімат-контролем, в передній оптиці з’являються LED-ходові вогні Ice Cube, а задні ліхтарі виконані повністю світлодіодними. Власник також отримує комбіноване оздоблення сидінь (тканина/еко-шкіра), 7-дюймову сенсорну мультимедійну систему з Android Auto і Apple Car Play, Bluetooth з розпізнаванням голосу, панель приладів типу «Супервіжн», 16-дюймові легкосплавні диски, датчик дощу, а також підігрів заднього сидіння на додаток до підігріву передніх і керма.

На вершині доступного в Україні ряду модифікацій нового Kia CEED стоїть версія з новітнім 1,4-літровим турбомотором T-GDI потужністю 140 к.с. і роботизованою коробкою передач DCT. Тим, хто бажає автомобіль «погарячіше», доведеться викласти 19 700 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.