Показаний зразок кросовера Enovate ME7

0
376

Презентація предсерійної версії електричного кросовера Enovate ME7 пройде на автосалоні в Гуанчжоу.

Машина створена стартапом Enovate. За її дизайн відповідав Хакан Саракоглу, який співпрацював свого часу з Porsche і Chery.

По довжині і величині колісної бази Enovate ME7 практично не відрізняється від Mercedes GLS. Кросовер отримав світлодіодну оптику, колеса в 21 дюйм і непогані параметри з точки зору аеродинаміки.

Всередині автомобіля буде аж цілих 5 дисплеїв. Водій і пасажир спереду зможуть скористатися моніторами в 12,3 дюйма. Мультимедійна система отримає 15,6 дюймів.

Ще є два планшета на 12,8 дюймів, які призначені для людей, що сидять ззаду. Також ME7 отримає круїз-контроль, датчик розпізнавання водія, автоматичне гальмування. До речі, в перспективі планується оснастити транспорт автопілотом 4 ступені.

Розташування електричних силових установок автомобіль запозичив від Tesla. Основний агрегат розташований в центрі під підлогою, а два інших двигуна по осях. При сукупної потужності моторів в 435 кінських сил, Enovate ME7 зможе проїхати на одній зарядці від 600 до 700 кілометрів (залежно від швидкості).

Очікується, що продажі кросовера почнуться в середині майбутнього року. При цьому його вартість може бути порівнянна з Tesla Model 3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!