5 надійних двигунів на сучасних бюджетних авто

0
1712

Сучасний автопром перестав випускати двигуни-мільйонники. А ті, що ще збереглися, як правило, перебувають у задовільному стані. Однак і зараз є досить надійні агрегати. ТВОЯ МАШИНА розповість про найнадійніші агрегати сучасних бюджетних авто.

За простоту конструкції і надійність в бюджетному ціновому сегменті до списку потрапив 1,6-літровий бензиновий агрегат Renault K7M потужністю 82 к.с.. Такий двигун найчастіше можна зустріти в моделях Logan і Sandero.

На другій позицій у списку найбільш надійних двигунів – Renault K4M. Це модифікація попереднього агрегату на 107/115 к.с., але з 16-ма клапанами. Цей двигун встановлюють на моделі Megane, Duster, Fluence, Logan, Sandero.

Номер три в списку – Opel Z18XER (1,8 л, 140 к.с.). У цього двигуна чавунний блок і вельми просте конструктивне виконання. Ми знаємо його за моделями Astra, Zafira, Cruze.

Четвертий у рейтингу – Mitsubishi 4B11. Цей японський двигун має більш складну конструкцію, ніж у попередників. Але є у цьому й перевага – дволітровий агрегат видає 150/165 к.с. Використовується в Mitsubishi Lancer, ASX, Outlander, а також в Ceed, Optima, Cerato, Sonata, Elantra, IX35.

На п’ятому місці 2,0-літровий мотор Nissan MR20DE на 133/147 к.с. Завдяки високій якості збірки і простоті конструкції вельми популярний серед автолюбителів. Використовується в X-Trail, Teana, Qashqai.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!