Пікап Hyundai створять на шасі Tucson наступного покоління

0
209

Південнокорейські машинобудівники планують розробку компактного пікапа, який побудують на шасі кросовера Hyundai Tucson наступного покоління. Автомобіль може з’явитися на ринку через пару років.

Пікап Hyundai, якщо отримає «зелене світло», вийде в 2021-2022 роках. Відомо, що корейці взяли додатковий час на доопрацювання машини, і при цьому враховуються вимоги споживачів різних країн.

Інформація про роботу над вантажівкою озвучена президентом і головним виконавчим директором компанії Hyundai Motor Лі Вонхі. Топ-менеджер відзначив, що за допомогою компактного вантажівки корейці мають намір створити новий сегмент ринку, але визнають, що пікап Hyundai стане «нішевим», і не розраховують на масові продажі моделі.

Поки немає точного розуміння того, яким бачать розробники серійний пікап Hyundai. Однак очікується, що його зовнішність буде спроектована з урахуванням дизайну шоу-кара Santa Cruz, показаного в 2015 році. Машина позиціонувалася, як сіті-кар для активних водіїв мегаполісу. Концепт отримав висувну задні двері, що збільшує простір вантажної платформи моделі. Рухає шоу-каром дизельний агрегат 2.9 тягою 190 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!