Toyota показала перше зображення нового седана Corolla

0
738

Світова прем’єра автомобіля 12-го покоління відбудеться 16 листопада на Міжнародній автомобільній виставці в китайському Гуанчжоу.

Компанія Toyota розповсюдила перше зображення нового покоління седана Corolla. Судячи по знімку, автомобіль отримає повністю світлодіодну оптику і незграбний дизайн передньої частини. В цілому очікується, що дизайн седана буде перегукуватися зі стилістикою хетчбека (Сorolla/Auris), прем’єра якого відбулася навесні цього року.

Будь-які технічні характеристики седана офіційно не розкриваються. При цьому очікується, що нове покоління моделі розділить шасі і двигуни з вищезазначеним хетчбеком. Таким чином, варто очікувати переходу седана на платформу TNGA і, як результат, збільшення габаритів. Наприклад, колісна база хетчбека Сorolla після зміни архітектури виросла на 4 см.

Можна припустити, що під капотом седанів 12-го покоління пропишеться дволітровий бензиновий атмосферник потужністю 170 к.с. або 168 к.с. Втім, для різних ринків гамма силових агрегатів може відрізнятися. Наприклад, базовим для європейської версії хетчбека Сorolla став бензиновий турбомотор об’ємом 1,2 літра. Крім того, не варто списувати з рахунків і гібридні версії седана.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!