Названо найбільш витривалі автомобілі

0
5594

Актуальним стає питання вибору автомобіля. 

Кожен власник машини хоче, щоб його транспортний засіб прослужило як можна більш довгий термін. 

Про це пише Хроніка.інфо

У цьому випадку актуальним стає питання вибору автомобіля, щоб у нього був великий запас витривалості для подальшої експлуатації в руках нового власника. 

Існують машини з меншим ступенем надійності, а є з високим ступенем якості. Точної відповіді на питання, який автомобіль варто вибрати для отримання високого ступеня надійності, не існує. Велика частина надійності і готовності до роботи автомобіля залежить від ставлення до неї попереднього власника.

Ford Focus (2007), пробіг становить 500 тисяч кілометрів. За інформацією розробника, у автомобіля є дозвіл на роботу в таксі. Після такої відстані авто абсолютно не може перебувати у відмінному стані. 

Nissan Patrol (1999), цей позашляховик японського виробництва також пройшов 500 тисяч кілометрів. Але на його характеристиках це практично не позначилося. В якості силової установки на ньому використовується двигун об’ємом 2, 8 літра і потужністю в 130 к.с. З урахуванням того, що велика частина пробігу пройдена по наших дорогах, це дуже навіть непогано.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!