Volkswagen розсекретив пікап-трансформер

0
330

Нову модель, яка поки носить статус концепту, представили на автосалоні в Бразилії.

Прототип нового пікапа отримав назву Volkswagen Tarok Concept. Прем’єра моделі відбулася в Сан-Паулу, а перші серійні машини вийдуть на бразильський ринок вже в 2019 році. Автомобіль базується на модульній платформі MQB і в плані дизайну, як відзначають в Volkswagen, створювався буквально з нуля.

«Це перший пікап, який об’єднає стилістичні елементи міського кросовера з автентичним дизайном позашляховика», – так кажуть про модель Tarok в компанії.

Більш докладні характеристики моделі не розкриваються, але відомо, що довжина вантажної платформи складе 1,2 метра. При бажанні цей простір може бути збільшено до 1,8 м. Для цього в конструкції моделі передбачена хитра система трансформації: площа вантажної платформи збільшується завдяки відкидається задній стінці кабіни і складається друга ряду сидінь. Загальна вантажопідйомність моделі Tarok заявлена ​​на рівні 1 тонни.

Під капотом концептуальної моделі встановили 1,4-літровий турбомотор потужністю 148 к.с., який працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід – строго повний. Однак на старті продажу для серійної моделі буде доступний тільки 148-сильний дволітровий турбодизель. Чи буде модель представлена ​​ще на будь-яких ринках, крім бразильського, в Volkswagen поки не говорять.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!