Новий Ford Focus задав «жару» на Північній петлі

0
420

Експерти AutoTopNL розігнали на німецькому автобані новий Ford Focus ST Line 2019 модельного року до максимальної швидкості, і виклали відео звіт про це на YouTube.

Ford Focus ST Line – це середня комплектація між стандартним і топовим варіантом. У нього під капотом розташовується 1,5 л двигун EcoBoost з турбонаддувом, чия потужність складає 184 кінських сил. Розгін до 100 км / год займає 8,3 секунди. У всякому разі, саме така цифра фігурує в відео від AutoTopNL.

У відео Focus ST Line досяг максимальної швидкості в 222 км / ч. Причому це йому вдалося відразу в декількох заїздах поспіль. Тому ми робимо висновок, що у «зарядженого» «Фокуса» максимальна швидкість і становить 220 км / ч. Офіційні цифри приблизно такі ж, хіба що трохи менше.

Тим часом, Ford Focus нового покоління отримав значно більш агресивний дизайн кузова, ніж модель попереднього покоління. Спортивна комплектація ST Line має доопрацьований салон, в якому є нове спортивне рульове колесо і нова обробка.

Ford планує припинити продавати Focus в США, зосередившись натомість на кросовери, позашляховики і пікапи. В Європі ця модель поки залишиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!