Toyota відкличе 1,6 мільйона автомобілів по всьому світу

0
272

Компанія Toyota відкличе близько 1,6 млн автомобілів по всьому світу у зв’язку з проблемними подушками безпеки. Зокрема, акція торкнеться моделей Avensis і Corolla, повідомляє AFP.

Відгук оголошений через можливої ​​помилки в керуючому модулі подушок безпеки, які можуть не спрацювати під час зіткнення. В інших випадках дефект, навпаки, може призвести до мимовільного спрацювання системи. З цієї причини в ремонт відправиться 1,06 млн машин, у яких виконають заміну блоку управління подушками. Роботи займуть приблизно одну годину.

Крім того, буде відкликано близько 600 тис. Автомобілів, 255 тис. З яких відправлять на сервіс в Європі. У цих машин виявлено несправність нагнітача подушок безпеки.

Раніше стало відомо, що компанія Toyota відправить в ремонт 2,4 млн автомобілів з гібридними силовими установками. Близько 1,25 млн автомобілів відремонтують в Японії, а ще 830 тис. Машин відкличуть в США. Крім того, акція торкнеться 290 тис. Гібридів, реалізованих на європейському ринку. Нарешті, під відкликання потрапить частина автомобілів, проданих в Китаї, Африці та Австралії.

В «Тойоті» заявили, що в «рідкісних випадках» через збій в гібридній системі електроніка автомобіля може самостійно перейти на так званий «захисний режим», що призведе до втрати потужності або виключення силового агрегату.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!