Експерти назвали 5 переваг установки на машину ГБО

0
364

Автоексперти назвали 5 переваг установки на машину газобалонного обладнання (ГБО). До прийняття такого рішення повинні підштовхувати не тільки подорожчання бензину, але і ряд перерахованих нижче переваг.

По-перше, з установкою на машину ГБО відбувається поліпшення екологічності вихлопних газів, оскільки суміш пропану і бутану, майже повністю згораючи, не вивільняє сірчано-свинцеві домішки. Через це у багатьох державах подібні заходи стимулюються наданням автовласникам таких транспортних засобів податкових пільг.

По-друге, запасу ходу стає майже вдвічі більше, адже автомобіль, на якому встановлено ГБО, при необхідності можна знову перевести на бензин і доїхати до потрібної заправки. Третя вигода – економія палива, оскільки завдяки використанню в якості палива газу його витрата скорочується, а коштує він дешевше бензину.+

Четверта перевага – відбувається збільшення робочого ресурсу двигуна шляхом зниження вібрацій і ударних навантажень на його рухомі деталі. В результаті на 200 000 км відстрочується перший капремонт. Також при переведенні машини на ГБО у зв’язку зі специфікою процесу згоряння пропан-бутанової суміші збільшується плавність роботи мотора.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!