Названо найбільш проблемні автомобілі року

0
1299

Коли ми купуємо зовсім новий автомобіль, то очікуємо, що, по крайней мере, в найближчі роки його не потрібно буде відправляти в ремонт. Однак, як показує практика, деякі власники нових авто не проти повернути їх назад дилеру. Журнал Consumer Reports на основі опитування американських водіїв, склав список десяти найбільш проблемних автомобілів 2018 року.

Volkswagen Atlas
Volkswagen Atlas (див. Фото вгорі) займає одне з лідируючих місць в сегменті трьохрядний кросоверів. Поїздка в ньому комфортабельна, салон дуже затишний, шумоізоляція відмінна, а сидіння третього ряду підходить для дорослих. Для свого класу у Atlas хороша економія палива. У моделі 2019 року в базовій комплектації є кілька сучасних активних систем безпеки. Були скарги на клімат-контроль і трансмісію.

Honda Odyssey

Honda Odyssey є одним з найпопулярніших мінівенів в світі, причому на наш погляд цілком заслужено. У нього симпатичний дизайн, невелика витрата палива, щодо інтуїтивно зрозуміла інформаційно-розважальна система, непоганий інтер’єр. Поїздка в такому мінівені комфортна, в салоні тихо. Однак, у нього є деякі недоліки. Наприклад, надходили скарги на його електроніку.

Buick Enclave

трирядного Buick Enclave 2018 модельного року отримав серйозні оновлення. В результаті він менше витрачає палива, у нього стало більше простору в салоні, він отримав багато систем безпеки. Під капотом знаходиться 3,6 л двигун V6. У салоні дуже тихо, а поїздка комфортна. Інформаційно-розважальною системою легко користуватися. З недоліків слід зазначити клімат-контроль, трансмісію, рівень викидів шкідливих речовин, паливну систему.

Читайте також:   Автомобілі навчать розуміти стан водій і підстраховувати їх в критичних ситуаціях

Chevrolet Silverado 2500 HD

В лінійку двигунів Chevrolet Silverado 2500 HD входять 6,0 л і 6,6 л турбодизелі, а також 6,0 л бензиновий мотор V8. Вони працюють в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Комплектація LTZ передбачає люксовий салон. Це відмінний пікап, а й у нього є проблеми. Наприклад, з двигунами і електронікою.

Kia Cadenza

Kia Cadenza – це великий седан, чиїм конкурентом є такі моделі, як Chevrolet Impala і Toyota Avalon. Поїздка в ньому досить комфортна, але не те, щоб супер. Седан оснащується 3,3 л двигуном V6 потужністю 290 к.с. Тобто двигун досить потужний. Топові версії мають більш комфортні шкіряні сидіння. Є кілька активних систем безпеки. З недоліків слід назвати можливі проблеми з клімат-контролем і паливною системою.

Chevrolet Traverse

У Chevrolet Traverse багато достоїнств, завдяки чому він успішно конкурує з іншими повнорозмірними позашляховиками. Він оснащується 3,6 л двигуном V6. На третьому ряду сидінь можуть із зручністю розміститися дорослі люди. З недоліків можна назвати трансмісію і електроніку.

Читайте також:   У Раді підготували ще кілька автомобільних законопроектів

Honda Clarity

У Honda Clarity є три версії, в залежності від силової установки (електрична силова установка, підзарядна гібридна силова установка, і установка, що працює на водні). Салон досить просторий, але передні сидіння не дуже зручні. Гібридна силова установка видає багато шуму. Також є нарікання на клімат-контроль і паливну систему.

Cadillac ATS

Cadillac ATS нового модельного року випускають тільки в кузові купе. Версії в кузові седан немає. Цей автомобіль дуже зручний в управлінні. У його лінійці двигунів є кілька агрегатів. Недоліки: можливі проблеми з електронікою і з клімат-контролем.

Tesla Model X

Електричний кросовер Tesla Model X красивий, але не дуже практичний. Покупцям його пропонують в декількох версіях, в залежності від місткості (5, 6 або 7 осіб). Цей автомобіль оснащується автопілотом, який викликає певну критику. Також говорять про проблеми з електронікою.

Ram 3500

В лінійку двигунів повнорозмірного пікапа Ram 3500 входять декілька агрегатів. Базовим є 5,7 л мотор V8 потужністю 383 к.с. Є також 6,7 л турбодизель і 6,4 л мотор V8. Були скарги на рульове керування, підвіску, паливну систему і систему охолодження двигуна.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!