Mercedes-AMG GT стане ще потужнішим

0
362

Гібридна силова установка від моделей E 53 і CLS 53 найближчим часом може перекочувати на спорткар Mercedes-AMG GT. Схоже, таку модифікацію вже тестують.

Точно відомо, що в Mercedes-AMG працюють над новими модифікаціями спорткара GT. Підтверджено створення трекового виконання GT R Clubsport, a також потужного кабріолета GT R Roadster. Очікується поява і флагманських модифікацій Black Series. Але, схоже, на ринок вийдуть і більш бюджетні варіанти спорткара.

Фотошпигуни зробили кілька цікавих знімків білого купе. По-перше, у нього немає емблеми V8 BITURBO на передніх крилах. По-друге, круглі вихлопні патрубки нагадують аналогічні елементи на гібридних 6-циліндрових моделях сімейств E 53 і CLS 53.

Якщо наше припущення вірне, тестові екземпляри позбавлені 4-літрового твін-турбо V8 від нинішніх моделей AMG GT. Можна вважати, що під капотом купе 3-літровий 6-циліндровий мотор з гібридною складовою, який видає 429 к.с. на версіях AMG 53.

Втім, для спорткара віддачу двигуна цілком можуть і збільшити. В даний час базовою моделлю є 469-сильний варіант Mercedes-AMG GT. Очікується, що найближчим часом потужність всіх нинішніх модифікацій піднімуть, а новим вхідним квитком у світ Mercedes-AMG GT стане саме 429-сильний варіант з 3-літровим двигуном. За нашими прогнозами, оновлені спортивні автомобілі можуть представити вже в листопаді 2018 року на автосалоні в Лос-Анджелесі, а ось версій Black Series не варто чекати раніше 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!