Названі найнадійніші автомобілі у світі

0
1733

Японська марка Lexus очолила рейтинг надійності автомобілів за версією американського журналу Consumer Reports, змістивши торішнього лідера Toyota на друге місце. Найбільш надійним моделлю названий Lexus GS.

Про це повідомляє Лента.ру.

Третьою за надійністю маркою автомобіля названа Mazda, яка піднялася на дев’ять позицій у зв’язку з позитивними відгуками власників на великий кросовер CX-9, а також родстер MX-5, який визнаний кращою моделлю марки. На четвертому місці опинилася ще одна японська марка – Subaru. Замикає п’ятірку лідерів південнокорейська компанія Kia, яка втратила за останній рік дві позиції в списку.

Кращим європейським брендом стала компанія Audi, яка розташувалася на сьомому місці списку найнадійніших автомобілів, поступившись Infiniti шосте місце. У десятку також увійшли німецька компанія BMW (8 місце), британська Mini (9 місце) і південнокорейська Hyundai, яка б не втратила своїх позицій за рік.

Рейтинг складався на основі опитування 500 тисяч автовласників за 2017 рік. В рамках дослідження читачі видання повідомляли про проблеми, з якими їм довелося зіткнутися за останні 12 місяців експлуатації своїх автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!