Розсекретили зовнішність Lamborghini Hurracan 2020

0
576

Через кілька тижнів після появи в мережі шпигунських фотографій нового суперкара від Lamborghini, експерти відтворили по ним рендерні зображення Huracan. Вихід преміальної новинки на глобальний ринок планується на 2020 рік.

Виходячи з рендера, Lamborghini Huracan оснастять ексклюзивними повітрозабірниками на передній частині авто, а також встановлять пару повітрязабірників на задній бампер для збільшення ефективності охолоджуючої системи. Крім цього, автомобілю поміняють передній бампер і задні ліхтарі, а також забезпечать його вузькою головною оптикою.

У технічній частині ніяких кардинальних змін не планується: силова установка Huracan представить собою 5,2-літровий 10-циліндровий бітурбо, що розвиває потужність до 620 «конячок». З особливих модифікацій варто виділити систему, контролюючу рівень токсичності в вихлопних газах, яка дозволить знизити концентрацію викиду шкідливих речовин в атмосферу. Нове обладнання додасть ваги автомобіля кілька кілограм, внаслідок чого варто очікувати невеликого збільшення віддачі силової установки.

Вартість Lamborghini Huracan 2020 на даний момент тримається в секреті, проте відомо, що весь обмежений тираж суперкара, що становить 63 одиниці, вже попередньо розпродали.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!