BMW випустить особливу версію X5

0
540

Пакет модифікацій отримав назву M Performance Parts і включив в себе безліч різних доповнень і доопрацювань. Позашляховик BMW X5 c новим тюнінг-набором повинен з’явитися у вітчизняних дилерів не пізніше березня 2019 року.

Модифікація M Performance Parts включить в себе карбонову обробку кузова, нові гальмівні колодки з чотирипоршневими супортами і особливі вседорожні шини All-terrain, облачає 20- або 22-дюймові легкосплавні диски Star Spoke 748 M. Крім цього, «обвіс» додасть позашляховику матові накладки для дверей, декоративні Вінглети і передні повітрозабірники, виконані з армованого вуглеволокна. В екстер’єрі салону варто виділити обробку керма з алькантари і карбону, доповнену червоною нульовою відміткою, а також пристрій Drive Analyser, призначене для контролю деяких показників автомобіля прямо зі смартфона.

 Наступне покоління популярного кросовера від баварського бренду буде поставлятися на російський ринок з двома бензиновими «атмосферником» об’ємом 3,0 і 4,4 літра і потужністю в 340 і 462 «конячок» відповідно. Для більш дорогих комплектацій передбачені 3,0-літрові дизельні силові установки на 249 і 400 к.с. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!