Volkswagen опублікував тизер свого нового авто T-Cross

0
462

Офіційна презентація компактного кросовера Volkswagen – T-Cross відбудеться вже 25 жовтня. Незважаючи на те, що вже через пару днів модель покажуть світу, компанія опублікувала перший тизер.

У новому тизері представлені деякі елементи кузова, а також салону нового компактного Volkswagen T-Cross, який є найменшим кросовером в лінійці бренду. Компакт-крос обзавівся світлодіодними фарами, панеллю приладів в цифровому виконанні, двоколірними дисками коліс і комбінованою обробкою крісел.

Очікується, що Volkswagen T-Cross виявиться найбезпечнішим представником сегменту. Уже в базі передбачено безліч помічників і активних систем захисту пасажирів. Зокрема мова йде про контроль смуги руху, дистанції з екстреним гальмуванням City Emergency Braking System і розпізнавання пішоходів. На ринку запропонують п’ять модифікацій Volkswagen T-Cross. Моторна лінійка представлена ​​1.5 TSI з віддачею в 150 «коней», двигуном об’ємом 1,0 літра продуктивністю в 95 і 115 «коней», а також об’ємом 1, продуктивністю в 95 «коней». У парі доступні 5МКПП і 6МКПП, а також варіатор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!