Власник автомобіля з ГБО вирішив заправити його від домашнього балона

0
2945

Неясно, хотів він таким чином заощадити або йому просто лінь було їхати на заправку. Але в результаті його безпечності на повітря мало не відправився цілий будинок.

У понеділок, 15 жовтня перехожий на одній з вулиць Свидника (Польща) відчув сильний запах газу, імовірно, від припаркованої поблизу будинку BMW, пише автоблог.

Він забив на сполох, повідомивши про це в екстрену службу міста. Приїхавши фахівці разом з поліцією розкрили автомобіль і виявили витік в газовій установці припаркованої машини. Тільки випадок був не цілком звичайним, тому що автомобіль заправлявся … від побутового газового балона, який лежав в багажнику. Через систему трубок він був підключений до ГБО автомобіля. За словами поліцейських, газ що витікає легко міг призвести до вибуху.

Балон від’єднали, і тепер поліція з’ясовує обставини цієї справи. Особа, відповідальна за довільне втручання в конструкцію газобалонної установки, а це, по всій видимості, сам власник авто, понесе відповідальність за те, що піддав оточуючих загрозі загибелі або серйозному збитку здоров’ю. За це по закону країни передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!