Skoda представила новий стильний позашляховик (Фото)

0
1332

Після офіційного дебюту, який відбудеться в листопаді цього року, Китай стане єдиним ринком в світі, де продаватимуть відразу чотири моделі чеських кросоверів.

Компанія Skoda офіційно розкрила інформацію про новий купеоподібний кросовер Kodiaq GT. Як випливає з прес-релізу компанії, в Піднебесній цьому автомобілю відведена роль флагмана, а ось про вихід на інші ринки поки що не йдеться. Від оригінального Kodiaq версія GT відрізняється зміненими габаритами і повністю переробленим екстер’єром.

Новинка вийшла на 63 мм коротше і на 27 мм нижче стандартного «Кодіак»: розміри моделі 4634 мм в довжину, 1883 мм в ширину і 1 649 мм у висоту. Розмір колісної бази при цьому залишився незмінним і дорівнює 2791 мм.

Зовні Kodiaq GT можна відрізнити за іншою решіткою радіатора, на якій з’явилися хромовані ребра, новим світлодіодними задніми ліхтарями, а також виступаючим з бампера патрубком вихлопної системи. Крім того, вперше на кришці багажника з’явилася назва Skoda замість традиційного логотипу марки.

Моторна лінійка в порівнянні зі звичайним Kodiaq змін не зазнала. Під капот встановлюються мотори 2.0 TSI потужністю 186 к.с. і 220 к.с. Двигуни працюють в поєднанні з семиступінчастим “роботом” DSG. Привід – повний.

Набір систем допомоги включає адаптивний круїз-контроль, систему автоматичного екстреного гальмування, а також систему контролю за «мертвими» зонами. В інтер’єрі вже в базовій версії водієві буде доступна цифрова приладова панель Virtual Cockpit.

Публічна прем’єра Kodiaq GT відбудеться на автосалоні в Гуанчжоу, який відкриється з 16 листопада 2018 року. Продажі нових позашляховиків Skoda, як очікується, стартують в Китаї до кінця року. Таким чином, в Піднебесній продаватимуть відразу чотири кросовера Skoda: Kamiq, Karoq, Kodiaq і Kodiaq GT.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!