3 найнадійніших вживаних автомобіля 2018 року

0
3021

Співробітники міжнародної організації технічного контролю TUV визначили список старих автомобілів, які будуть вважатися хорошою покупкою. Фахівці застосували статистичні показники, на підставі яких і визначили першу трійку кращих машин на вторинному ринку, пише autosvit.com.ua.

На першій сходинці опинилася спортивна модифікація транспортного засобу під назвою Porsche 911. Стати лідером вдалося останньої генерації цієї спортивної машини. Експерти встановили, що в процесі експлуатації Porsche 911 останнього покоління власники звертаються в сервісні центри для усунення неполадок і поломок лише в 10% випадків.

На другій позиції рейтингу опинився представник японського автопрому – місткий компактвен Corolla Verso від компанії Toyota. За час користування цією моделлю машини власники звертаються на станції технічного обслуговування в 15%.

На третьому місці рейтингу найякісніших моделей б / у машин розмістився п’ятидверний хетчбек Mazda 2. Його власники в процесі експлуатації машини мають ймовірність швидкого ремонту на рівні 16%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!