Названі євробляхи, які краще не купувати

0
5839

Експерти склали список уживаних автомобілів, які вже після невеликого пробігу створюють своїм власникам великі проблеми.

Lifan X50. Найбільш ненадійний автомобіль рейтингу. Вже через деякий час після початку експлуатації починаються проблеми буквально з усім авто. Через 5 років машина у жахливому стані.

Названі євробляхи, які краще не купувати    - фото 282499

Chevrolet Niva. Найчастіше тут виникають труднощі пов’язані з салоном: на них скаржаться вже після покупки. Їздити ви будете , але про зручність можете забути.

Chevrolet Niva.  - фото 282500

Renault Duster. Сам по собі автомобіль хороший. Але, як показує практика, Renault Duster в хорошому стані – велика рідкість. З чим це пов’язано – невідомо. Можливо, власники не дуже бережуть авто, а може якість матеріалів і збірки могла бути і кращою.

Renault Duster  - фото 282502

Chevrolet Cruze. Власники цього авто регулярно скаржаться на АКПП – дуже часто проблема полягає в проблемій трубці охолодження коробки передач.

Названі євробляхи, які краще не купувати   - фото 282501

Citroen C4 II. Найменш проблемна зі списку. В основному скаржаться на електроніку, коробку передач і підвіску. До того ж у авто занадто складна конструкція.

Названі євробляхи, які краще не купувати   - фото 282504

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.