Водіїв попередили про небезпеку на АЗС (Фото)

0
469

На українських дорогах активізувалися грабіжники. Вони нападають на водіїв просто на території АЗС. Не приховуючи осіб і номерів автомобілів. Про такі випадки вже неодноразово повідомляли водії в соціальних мережах. Причому страждають від грабіжників не тільки водії великих вантажівок, але і легкових автомобілів.

Мене намагалися пограбувати на трасі Харків – Київ 3 км від Борисполя. Напад стався на заправці ОККО в 5-50 ранку (14.10.2018, – Ред.). Про це повідомив в соціальних мережах сам потерпілий Ігор Цибенко.

«Спочатку порізали переднє ліве колесо, далі вибили вікно з боку водія і намагалися витягнути мене з водійського крісла, де я спав. Товариш, який спав поруч на передньому сидінні, вчасно зреагував і схопив мене під руки і потягнув на себе. Було кілька ударів великим ножем, товаришу порізали руку а я відбувся розірваної курткою. Все це зайняло близько 15 секунд, на відео з заправки все видно. На нагрудній сумці обірвали ремінь. Не приховували ні осіб, ні номерів на авто, працювали професійно. Розрахунок роблять на безпорадність жертви після сну. У сумці грошей не було, тільки документи. Мабуть, роблять за ніч не одне пограбування і викраденого їм вистачає. Будьте обережні в Борисполі, такі випадки там трапляються не перший рік. “Менти” нічого не роблять для пошуків банди… », – написав Цибенко.

«Швидше за все працівники АЗС наводять грабіжників на ціль. Не думаю, що вони катаються всю ніч в пошуках здобичі», – припустив в коментарі директор юридичного департаменту Nota Group Олег Борийчук.

Інші коментатори вважають, що закон про зброю дозволив би водіям ефективно захищати себе і своє майно. Також було висловлено думку, що бездіяльність поліції в питанні протидії грабежам на АЗС ніщо інше як зацікавленість і навіть співучасть.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!