Сумне видовище: Ураган знищив гараж із дорогими автомобілями (Фото)

0
256

Черговий катаклізм – ураган Майкл, який прийшов на південно-східне узбережжя США, обрушився на Флориду і вже завдав величезних збитків. Панама-Сіті, пляжне містечко на півночі штату, наразі постраждало сильніше від інших міст. Швидкість вітру в окремих районах сягала 250 км/год.

Так сталося, що природні катаклізми обожнюють зазіхати на приватну власність, Майкл не став винятком. Подивіться на гараж, заповнений дорогими автомобілями. Все, що залишилося від споруди, – покручені балки і покриття даху, залишки якого тепер нагадують пом’ятий папір.

У гаражі можна помітити велику кількість сучасних і колекційних автомобілів: Porsche Panamera, Ford GT, FIAT 500, оригінальний кабріолет VW Beetle, MINI, пікап Ford середини минулого століття і ще кілька автомобілів на кшталт кабріолета тридцятих років та, схоже, Ferrari 308.

Дивним є той факт, що автомобілі залишилися практично неушкодженими. Найбільш постраждалим виглядає родстер Austin Healy, але його стан швидше натякає на майбутню реставрацію з огляду на вік. І не схоже, щоб ретро-спорткар отримав пошкодження від урагану.

Але попри майже цілком знищений ангар, власник отримав приємний подарунок у вигляді вцілілого автопарку. Будемо сподіватися, що ураган Майкл незабаром заспокоїться і дозволить американцям повернутися до повноцінного життя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!