КрАЗ випустив нові самоскиди

0
1016

«АвтоКрАЗ» відвантажив на адресу філій  ПАТ «Укрнафта» партію повнопривідних самоскидів КрАЗ-65032 (6х6).  Самоскиди призначені для перевезення різноманітних вантажів дорогами всіх категорій та бездоріжжям.

Про це повідомили у прс-службі автовиробника.

Техніка виготовлена згідно технічного завдання виграного на ProZorro у квітні поточного року тендеру.

Поставлені автомобілі будуть задіяні на об’єктах нафтогазовидобувних управлінь «Чернігівськнафтогаз» та Полтаванафтогаз.

Самоскиди КрАЗ-65032 вантажопідйомністю 16 тонн – стандартні, із 12-кубовою платформою, за  тендерними умовами обладнані тахографами, АБС та комплектом ЗІП.

«Укрнафта» – провідна нафтогазова компанія України, яка займається бурінням та експлуатацією родовищ, видобутком нафти і газу.

Остання поставка ПрАТ «АвтоКрАЗ» своєї техніки для «Укрнафти» здійснювалася у 2013 році. А в 2016 році група працівників філій ПАТ «Укрнафта» пройшла на Кременчуцькому автозаводі  курс навчання для підвищення якості проведення ремонту вузлів і агрегатів автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності різних моделей. Слюсарів та інженерів-механіків, навчали особливостям конструкції та експлуатації, діагностиці, технічному обслуговуванню і ремонту, правилам зберігання та організації тривалого зберігання автомобілів КрАЗ підвищеної прохідності.

Враховуючи величезну роль добувних галузей в економіці держави, ПрАТ «АвтоКрАЗ» поставками нової спецтехніки українським добувачам сприяє економічному зростанню своєї країни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!