Унікальний ЗАЗ, який міг стати легендою

0
1776

ЗАЗ-110328 «Ладога” – передньопривідний автомобіль малого класу на базі моделі ЗАЗ-1103 «Славута” Запорізького автомобільного заводу.

Планувалося, що ця модель вже в 2002 році повинна була бути запропонована російським і українським споживачам. У серпні 2001 року цей автомобіль був показаний на автовиставці МИМС в Москві. Збірку автомобілів «Ладога” планувалося здійснювати на одному з оборонних підприємств в м. Санкт-Петербург.

На брифінгу з цього приводу в числі інших напрямків спільної роботи була названа і розробка фахівцями СП нового автомобіля на базі «Славути”, який передбачався до випуску на загальній компонентній базі. Планувалася, що ця модель вже в 2002 році повинна була бути запропонована українським споживачам. У серпні 2001 року цей автомобіль був показаний на автовиставці МИМС в Москві.

В новому вигляді старої «Славути” було вирішено використовувати фари від ВАЗ-2110. Застосування нових фар спричинило за собою зміну цілого ряду деталей капота, крил, переднього бампера, що, у свою чергу, продиктувало необхідність нового стильового рішення заднього бампера, таких декоративних елементів як облицювання радіатора, накладки порога і т.д.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!