«КрАЗ» показав нову «вантажівку-трансформер» (Фото)

0
1094

«АвтоКрАЗ» готує до відвантаження партію оригінальних бортових автомобілів моделі КрАЗ-65053 (6х4) для поставки на один зі своїх традиційних ринків до Латинської Америки.

Це перша поставка на адресу нового для компанії контрагента, який входить до складу Міністерства сільського господарства цієї країни. З ним «КрАЗ» вже раніше співпрацював з постачання лісовозної та іншої спеціальної техніки. Замовник – держпідприємство, що входить до Міністерства сільського господарства і спеціалізується в сфері експорту цитрусових та інших тропічних фруктів. Проект, під який закуповується дана техніка, називається «Cільськогосподарський розвиток: проект розвитку кооперативного сільського господарства в Східному регіоні» і фінансується Міжнародним Фондом Розвитку сільського господарства.

Про це повідомили у прес-службі автовиробника.

Вся партія виготовлених для замовника автомобілів має традиційне для КрАЗу капотне компонування і стандартне серійне оснащення.

З відмітних особливостей – тропічне виконання автомобіля, кондиціонер в кабіні водія в якості додаткової опції та обладнання бортовою платформою оригінальної конструкції з об’ємом 22 м куб., яка раніше не встановлювалася на шасі КрАЗ. Довжина платформи становить 6 м, висота бортів – 1,5 м. Платформа суцільнометалева з відкидними бортами, призначена для перевезення сипучих і навалочних вантажів. Конфігурація бортів дозволяє відкривати їх в декількох напрямках, що особливо зручно при вантажно-розвантажувальних роботах. Виробником і розробником платформ виступив партнер «КрАЗу», українське підприємство ТОВ «Завод спеціального обладнання» (с.Іркліев, Черкаська обл.), що спеціалізується на виробництві платформ різного призначення і автомобільних фургонів.

На вимогу замовника разом з вантажними автомобілями поставляються комплекти запчастин – шини, фільтра тощо для забезпечення безперебійної експлуатації автомобілів тривалий період.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» виграв тендер на поставку цьому інозамовникові, завдяки прийнятній ціні, мінімальним строками поставки, а також відмінною багаторічної репутації автомобілів КрАЗ у цій країні ще з часів СРСР, куди їх було поставлено до 10 тис. одиниць і велика кількість яких все ще працює на благо місцевої економіки. Кременчуцькі вантажівки в цій країні дуже люблять як прості, надійні і потужні машини і постачання чергової партії підтверджує всі ці якості бренду КрАЗ.

 

 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!