Mercedes-Benz показав компактвен нового покоління

0
349

Німці представили в Парижі компактвен Mercedes-Benz B-Class нового покоління, який отримав технології представницького седана S-Class.

Представлений в Парижі Mercedes-Benz B-Class нового покоління став більший попередньої версії автомобіля. Крім того, машина наділена напівавтономним управлінням, яке використовується на седані S-Class.

Новий компактвен Mercedes-Benz B-Class отримав габарити 4359х1786х1557 мм при колісній базі розміром в 2989 мм. Коефіцієнт лобового опору машини зменшений до 0.24. Багажне відділення авто має обсяг 455 л, але при зрушених на 14 см задніх кріслах обсяг багажника збільшується до 705 л. Повністю складений задній диван збільшує обсяг багажника до 1450 л.

Новий Mercedes-Benz B-Class оснащений мультимедійною системою MBUX, дисплей якої об’єднаний з цифровою панеллю приладів в один екран.

Силову лінійку нового Mercedes-Benz B-Class представляють бензинові мотори 1.33 віддачею 136 і 164 к.с. Також машина оснащується дизельними агрегатами 1.5 і 2.0 тягою 115 і 190 к.с. відповідно. Всі мотори комплектуються РКПВ на 7 і 8 передач з подвійним зчепленням. Пізніше машина отримає нові агрегати і повний привід.

Вартість нового Mercedes-Benz B-Class поки не озвучується. Машина з’явиться на європейському ринку до кінця поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!