Toyota представила найкомпактніший універсал

0
789

У Парижі представили саму містку Toyota Corolla. 

Японський автовиробник показав у Парижі компактний універсал, який обіцяє стати одним із самих практичних пропозицій в класі. Як ви пам’ятаєте, Тойота Ауріс покинула модельний ряд, поступившись місце, що звільнилося хетчбеку Corolla. Тепер Тойота розширює пропозицію в лінійці, представивши на Паризькому автосалоні універсал Corolla Touring Sports, передає Автоцентр . 

Японський автовиробник серйозно підійшов до роботи над новою моделлю, адже спеціально для універсала колісну базу в порівнянні з хетчбеком збільшили на 60 мм до 2 700 мм, що дозволить автомобілю володіти самим просторим заднім рядом сидінь в класі.

Універсал Тойота Королла має 598-літровим багажником, що є дуже гідним показником, правда, не кращим в класі. В інтер’єрі – сенсорний дисплей з новим інфотейнментом, аудіосистема JBL Premium і бездротова зарядка для смартфона. 

Базовий двигун – 1,2-літровий бензиновий турбо потужністю 114 к.с. Також доступні дві гібридні модифікації – на 121 к.с. (запозичена у Тойота Пріус) і нова силова установка на 178 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!