Peugeot представив свій новий стильний універсал

0
430

Peugeot представив свій новий стильний універсал Peugeot 508 SW First Edition. Ця новинка тільки що з’явилася в продажу в Європі (правда, поки на неї можна зробити виключно попереднє замовлення).

На початку 2018 роки спеціальне версію під назвою First Edition отримав ліфтбек Peugeot 508. Тепер, як бачите, справа дійшла до універсалу.

508 SW First Edition створений на базі комплектації GT. У нього є три варіанти кольору кузова (Dark Blue, Pearly White і Amazonite Grey), двоколірні 19-дюймові легкосплавні колісні диски, іншого кольору передня решітка радіатора, шкіряний салон, нове рульове колесо, а також 10-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи . Французи вжили заходів для того, щоб захистити багажне відділення і деякі інші місця від подряпин, які часто бувають у універсалів.

Рівень комплектації вражає. Втім, іншого і не потрібно було очікувати від висококласного універсалу. У нього, наприклад, є 3D-навігація з функцією розпізнавання голосу і бездротові навушники Focal для однойменної звукової системи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!