ТОП-5 найбрутальніших позашляховиків

0
606

Позашляховики продовжують користуватися шаленим попитом на світовому ринку. Редакція видання Твоя МАШИНА підготувала рейтинг найбільш брутальних позашляховиків нашого часу.

Відкриває складений рейтинг Jeep Grand Cherokee. Автомобіль вирізняється суворим дизайном, сучасними електронними асистентами і надійним повнопривідним механізмом. Під капот машина отримала 6,4-літровий двигун з віддачею 468 «коней».

Друга позиція дісталась ​​BMW X5 M. Баварську модель «прикрасили» подвійною решіткою радіатора і Х-подібними фарами. Незважаючи на свій брутальний вигляд, авто досить комфортне.

На третьому рядку розташувався Chevrolet Tahoe. Легендарний американський позашляховик вражає брутальним оформленням і потужним двигуном. Позашляховик в основі має рамну конструкцію. Двигун розташований повздовжньо.

Далі у рейтингу ще один представник німецького автопрому – Audi Q7. Ця модель поєднує в собі елегантність та брутальність. Втім, на бездоріжжі модель перетворюється на справжній всюдихід. Особливої уваги заслуговує версія з 6,0-літровим турбодизелем V12, потужністю 500 к.с.

ТОП-5 замикає Mercedes-Benz G-Class. Усім відомий Гелік не залишає шансів конкурентам на бездоріжжі. Втім, є деякі питання. За словами власників цієї моделі, автомобіль добряче «нафаршерований», але не комфортний.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!