Skoda представила наступника моделі Rapid (Фото)

0
464

Ефектний гібридний спортхетч Vision RS – це не тільки бальзам на душу шанувальникам швидких Skoda, але і погляд в найближче майбутнє.

Агресивний аеродинамічний профіль, роздуті колісні арки, непристойно великі 20-дюймові колеса і навмисний спортивний мінімалізм в салоні Vision RS. Цікаво, що концептуальна RS натякає нам на те, що автомобіль буде аж ніяк не маленьким – він значно більший за Spaceback! Його довжина дорівнює 4356 мм, колісна база – 2650 мм, ширина – 1810 мм, висота – 1431 мм. Довга, широка і стрімка Skoda перекинеться в розмірний клас C і складе конкуренцію машинам типу Ford Focus.

Гібридна силова установка шоу-кара має досить привабливі параметри, відповідні амбіціям машини – 1,5-літровий наддувний агрегат потужністю 150 к.с. і 102-сильний електромотор, що живиться тяговою літій-іонною батареєю ємністю 13 кВт∙год (запас ходу на електротязі – 70 км) сукупно видають 245 к.с. Розгін до 100 км/год укладається в 7,1 с, максимальна швидкість – 210 км/год. Система вибору режимів руху має три настройки – базовий Normal, “гарячий” Sport і повністю електричний EV.

Цікаво, як зміниться Vision RS по шляху на конвеєр і чи збережеться бензоелектрична модифікація? Достовірних відомостей про це поки немає, але можна майже впевнено говорити про те, що серійний автомобіль отримає бензинові наддувні мотори об’ємом 1,0 і 1,5 л.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!