ТОП-5 проблем Renault Duster

0
822

Французький кросовер користується популярністю на українському ринку завдяки своїй доступності та практичності. Але інколи Renault Duster може неприємно здивувати.

Перш за все варто відзначити лакофарбове покриття Renault Duster – воно залишає бажати кращого. На багатьох машинах можуть утворюватися тріщини. Ця проблема входить в список гарантійних випадків, але автоцентри неохоче беруться за їх усунення.

Далі варто назвати «потіння» фар – ця проблема може траплятися через засмічення вентиляційного отвору фари. Також автолюбителі часто звертають увагу на провисання дверей в Renault Duster, але ця проблема зустрічається нечасто, хоча і завдає неприємностей.

Кросовер представлений на ринку з двома варіантами моторів – дизельним і бензиновим. Дизельний агрегат дуже «капризний» – він чутливий до якості пального, і якщо заправлятися на будь-яких АЗС, то часто можна відчувати ривки, особливо взимку. Бензиновий мотор заводиться «на холодну» тільки з третього-четвертого разу. Фахівці вважають причиною цього погану якість пального, але частіше причиною поломки виступають свічки запалювання.

ТОП-5 проблем Renault Duster закриває шум трансмісії. Дилери зазвичай не звертають увагу на цю проблему, вважаючи її особливістю конструкції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!