ТОП-5 найкращих гібридних авто (ФОТО)

0
1310

Автомобільний сегмент стрімко змінюється і розвивається, і ще десять років тому ми не могли уявити, що будемо активно обговорювати переваги повністю електричних або гібридних автомобілів. 

Однак розвиток технологій і постійно посилюються екологічні вимоги постійно підштовхують автовиробників до випуску і розробці альтернатив класичним ДВС.

Поки електрокари є занадто дорогим транспортом для того, щоб ефективно конкурувати з класичними автомобілями, але гібридні варіанти є зосередженням переваг від ДВС і електромотором. 

Більшість автовиробників намагаються встигнути за трендом і готують власні гібриди, експериментуючи з різними технологіями.

Ми склали рейтинг найкращих гібридних авто, доступних на сучасному ринку. Причому рейтинг зазначає автомобілі в різних категоріях.

Toyota Prius недавно з’явився в новій генерації, отримавши сучасний дизайн і більш сучасні технології. 

Причому Prius може рухатися виключно на електротязі, а середня витрата бензину в міському режимі складає 4 літри.

Друге місце заслужено віддаємо кросоверу Lexus NX 300H. 

Автомобіль отримав звання самого стійкого і керованого гібрида, що відрізняється хорошими динамічними характеристиками, курсовою стійкістю, а також непоганий прохідністю. Гібридна система дозволяє економити паливо, і навіть пересуватися виключно на електротязі, але зовсім трохи і не швидко.

Замкне трійку лідерів автомобіль з найбільшим запасом потужності серед гібридних автомобілів – Audi A6 Hybrid. 

Німецький гібрид відрізняється відмінним комбінованим рухом в межах міста з рухом виключно на електротязі при малій швидкості. Також модель отримала сумарний крутний момент в 1 040 Нм, що дозволяє Audi A6 динамічно розганятися практично на будь-якій швидкості. Ще однією особливістю автомобіля став комфортабельний салон в класичному стилі Audi.

Четверте місце можна сміливо віддати найшвидшому, стильному і дорогому гібриду BMW i8. 

Купе з двома дверима з півторалітрову трициліндровим турбомотором і електродвигуном здатне розвивати до 250 км / год (обмеження електроніки), а розгін до “сотні” займає всього 4,4 секунди. Витрата палива складає всього 2,5 літра на 100 км.Причому баварський концерн BMW дає п’ять років гарантії, що для гібридних автомобілів є кращим показником надійності.

Останнє місце в нашому сьогоднішньому рейтингу дістанеться самому комфортабельному гібриду – Porsche Panamera 4 E-Hybrid. 

Німецький автомобіль від спортивного бренду не відрізняється особливою економією палива (близько 8,1 літрів на 100 км). Максимальна швидкість моделі складає до 278 км / год, а запас ходу при повному паливному баку і зарядженої батареї складе близько 1 000 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!