Всі моделі Peugeot, Citroen і Opel планується електрифікувати до кінця 2019 року

0
405

Французький автовиробник PSA збирається випускати гібридну або електричну модифікацію кожного автомобіля, який буде розроблений після 2019 року. Відповідна інформація з’явилася на сторінках зарубіжного видання Carscoops.

Альянс PSA, якій належать такі марки як Peugeot, DS, Citroen, Opel і Vauxhall, запустить продажу 15 «зелених» моделей в найближчі два роки. Вісім з них отримають гібридні установки з можливістю підзарядки від побутової мережі. Мова йде про кросовер Peugeot 3008, бізнес-седан 508, універсал 508 SW, позашляховик DS 7 Crossback E-Tense 4 × 4, а також кросовери Citroën C5 Aircross і Opel / Vauxhall Grandland X.

Ще сім машин будуть електрокарами. Всі новинки побудують на платформах CMP і EMP2, що дозволяють встановлювати як традиційні ДВС, так і електромотори.

Найсвіжішим електромобілем французького концерну став DS3 Crossback E-Tense, який дебютував в цьому місяці. Автомобіль отримав мотор потужністю 100 кВт або 136 к. с. Він живиться від літій-іонних акумуляторів ємністю 50 кВт / год. Новинка здатна долати до 300 км без підзарядки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!