Як виглядає найдорожчий і крутий “Гелендваген” (Фото)

0
507

Mercedes G-Class – унікальний автомобіль, який, при необхідності, може стати справжнім суперкаром в плані швидкості по прямій. Але чи є така необхідність?

Компанія Mansory вважає, що є. Хлопці привезли на виставку у Франкфурт своє нове творіння Gronos Black Edition – спортивний карбоновий автомобіль з розширеними обвісами.

Всього компанія зібрала 6 таких автомобілів. Gronos зібраний на базі G63 AMG з розширеною на 40мм колісною базою. Широкі карбонові крила надали автомобілю більш агресивний вигляд, а також дозволили поекспериментувати з шасі. Однак, крила – не єдина карбонова деталь. Весь кузов виконаний з вулеволокна, тому автомобіль став значно легше і міцніше. Для більшої впевненості, Mansory покрили кузов матовою фарбою в карбоновому стилі. Темні 23-дюймові колеса відмінно вписуються в похмурий, агресивний дизайн.

Передні фари, та й взагалі вся передня частина автомобіля – це ті деталі, які відрізняють Mansory від ряду інших тюнерів G-Class. Більш плавні лінії, можливо, сподобаються не кожному, проте тепер автомобіль прекрасно виділяється серед своїх незграбних братів.

Багато майстерні збирають автомобілі спеціально для виставок, але хлопці з Mansory таким не займаються. Двигун V8 об’ємом в 5.5 літра вичавлює 823 кінських сили і видає 1000 Нм крутного моменту. Незабаром компанія оголосить офіційні показники продуктивності.

Що стосується інтер’єру, то, за словами Mansory, в ньому використовуються лише найякісніші, бездоганні матеріали, проте мене особливо хвилює використання карбону на центральній панелі. Бажання впровадити цей матеріал в салон досить логічно, проте від такого рішення за 100 кілометрів пахне дешевизною.

джерело mmr.net.ua

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!