Які японські авто можна купувати не роздумуючи

0
1008

Японський автопром цілком заслужено славиться в усьому світі надійністю і широким асортиментом своєї продукції. Це один з тих небагатьох випадків, коли автомобільна промисловість держави може задовольнити практично будь-яке замовлення клієнта. Проте, завжди знайдуться бренди, які в чомусь краще за інших, чию продукцію можна в абсолютній більшості випадків брати без сумніву.

1. Toyota

Компанія, яка користується безмежною довірою з боку автомобілістів. Цього компанія домоглася багато в чому завдяки найсуворішому контролю якості своєї продукції. До головних плюсів автомобілів Toyota варто віднести простоту внутрішнього простору, доступність ремонту і запчастин, легкість в обслуговуванні і високу надійність. Машини компанії традиційно витривалі і добре поводяться на дорозі. Найбільш популярними моделями на сьогоднішній день залишаються Corolla, Land Cruiser, Camry, Verossa і RX300.

2. Nissan

Машини Nissan користуються незмінним попитом. Надійність конструкції, висока потужність двигуна, якісна трансмісія – ось три чинники, які будуть справедливі відносно більшості ходових моделей бренду. Одним з кращих автомобілів на даний момент можна вважати модель Almera. Уваги гідні також Skyline, Gloria, Laurel, Leopard і Cima.

3. Mitsubishi

У Mitsubishi вражаюча продукція. З одного боку, машини компанії досить надійні. З іншого боку (при вже сказаному!) Вони примудряються демонструвати «приголомшливу» примхливість, особливо в жорстких умовах. Не варто забувати і про «кришталеві» підвіски Mitsubishi, які мало підходять для наших доріг. Дивно, що при всьому при цьому, машини бренду користуються стабільним попитом. Найчастіше покупці зупиняють свій вибір на Pajero, Lancer і Galant.

4. Subaru

Двигуни компанії відмінно поводяться в умовах міжсезоння. Впевнено почувають себе машинки і на засніжених дорогах. Єдино «але», це неймовірна чутливість Subaru до якості палива. Вона майже така ж, як у «серпанкових панянок» Mitsubishi.

5. Honda

Автомобілі Honda досить популярні в усьому світі. Все сімейство автомобілів в цілому може похвалитися хорошим дизайном. У машин Honda відмінні двигуни. Ці автомобілі стійкі і комфортабельні, але потребують постійної уваги. Причому, досить дорогої уваги: масло, бензин, техобслуговування – все для Honda має бути по вищому розряду. Що ж стосується найбільш популярних моделей, то розхапують Accord, Legend, Saber і Torneo. Само собою ті, хто може дозволити собі такі авто.

6. Mazda

Машини відрізняються високою надійністю, витривалістю і невибагливістю. Нерідко ніяких проблем з авто не з’являється навіть після 2-3 років експлуатації. Втім, перевантажувати творіння Mazda все-таки не варто. Як і у випадку з іншими японськими авто на ринку, бичем машин залишається слабка підвіска. Лінійка автомобілів Mazda 2, Mazda 3, Mazda 6 так і зовсім справжня легенда.

7. Suzuki

Звичайно, конкурувати з гігантами на кшталт Toyota і Mazda не може, проте всіх «китайців» обставить за рівнем якості і комфорту однією лівою.

8. Lexus

Преміальний бренд, створений компанією Toyota. Візитною карткою компанії вже давно стала її хвалена гібридна підвіска. Втім, зроблена вона була якраз не умільцями Lexus, а майстрами з Toyota.

9. Infiniti

Компанія Nissan завжди жорстко конкурувала з Toyota. Бренд намагається ні в чому не відставати від конкурентів. Деякий час назад він запустив свою власну марку люксових авто. Орієнтована вона була головним чином на американського споживача, але знайшла своїх шанувальників і в інших країнах .. Найяскравішим представником можна вважати кросовер Infiniti FX35/45.

10. Acura

Автомобільний бренд, який тільки починає свою ходу ринку. Перші кроки, проте, досить впевнені. Преміальний напрямок Honda вже відзначилося кроссоверами MDX і RDX.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!