Експерти: Електрокари Tesla менш екологічні, ніж авто на бензині

0
404

Фахівці, що представляють компанію Engaged Tracking, досліджували автомобіль американської марки Tesla, після чого прийшли до висновку, що екологічність електрокарів в порівнянні з машинами на бензині, сильно перебільшена.

Компанія Engaged Tracking займається перевірками транспорту на екологічність для потенційних інвесторів. Її фахівці визнають, що автомобілі Tesla є високотехнологічними електрокарами, які самі по собі практично не шкодять навколишньому середовищу, але їх виробництво, за ступенем шкоди парниковими газами, нічим не поступається бензиновим або дизельним автомобілям.

За словами фахівців, подібною проблемою відзначилася на тільки Tesla. Наприклад, баварський бренд BMW теж завдає багато шкоди навколишньому середовищу виробництвом моделі i3.

За уточненням експертів, виробництво одного примірника Tesla Model S викидає в атмосферу 1,5 тонни вуглекислого газу. При випуску електрокара BMW i3 виділяється 1,3 тонни газу.

 

 

До слова, тепер є ще одне підтвердження того, що електрокари не такі екологічні, як кажуть автовиробники. Більш того, вчені багато разів попереджали, що використання електромобілів не буде ефективним в питанні збереження екології, так як з ростом числа таких машин виросте і виробництво електроенергії, яке завдає шкоди навколишньому середовищу.

джерело: versiya.info

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!